Köpvillkor

Köpinformation

Alla priser är inklusive moms.
Minsta ordervärde 200:-. Frakten är 60:-. Vid köp över 500:- är det fraktfritt.
Tyvärr levererar vi bara till Sverige för tillfället.
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa varor från oss.

Betalsätt

För tillfället gäller endast kortbetalning. Du kan betala med Visa eller Mastercard. Ingen extra avgift tillkommer.

Frakt och leverans

Alla leveranser skickas med posten. Du löser ut ditt paket på närmaste serviceställe. Normal leveranstid efter att paketet lämnat lagret är 1 till 3 arbetsdagar.
Av miljöskäl återanvänder vi emballage så ofta vi kan. Det kan medföra att bl.a. goggles levereras i kartonger från vårt systerbolag Bagheera.

Leveranstid

Vi levererar din order så snabbt som möjligt, normalt inom 1-4 arbetsdagar. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och leveransförsening. Skulle detta inträffa meddelar vi dig snarast.
OBS! Leveranstiden kan vara något längre under semestertider.

SMS-avisering

Vi använder SMS-avisering. Dels får du snabbare besked om när ditt paket anlänt utlämningsstället och samtidigt sparar vi lite på miljön. Kom ihåg att ange mobilnummer när du registrerar dig.

Felleverans

Har du fått en annan vara än den du beställt?
Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi för frakten. Kontakta oss på info@cebe.se eller ring 0226-80575 så snart som möjligt för att få en fraktsedel för returen. Fyll i det bifogade returformuläret och skicka tillbaka varan till oss. Så fort varan kommit in till oss skickar vi omgående den rätta varan till dig.

Transportskador

Våra paket är transportförsäkrade. Ser du att innehållet skadats anmäler du det direkt på utlämningsstället. Om du hunnit öppna paketet och upptäcker skada, ringer du oss på 0226-80575.

Utebliven leverans

Har du fått en bekräftelse från oss att varan skickats, men inget kommit fram? Ring oss på 0226-80575 eller maila på info@cebe.se.

Outlöst paket

För ej uthämtade paket debiteras en avgift på 300:- inkl. moms. En kostnad som ska täcka våra utlägg för frakt och hantering.

Byten och returer

Ångerrätt

Är du inte nöjd med något du beställt har du 30 dagars ångerfrist efter det att du har mottagit varan. Givetvis gäller inte ångerrätten om varan är använd eller om ev. plombering har brutits. Som kund är du skyldig att kontrollera din leverans. Varan måste skickas tillbaka i väsentligen oförändrat skick. Du står för transportrisken. Vi står för frakten vi din första retur. Kontakta kundtjänst på 0226-80575 eller info@cebe.se för att få din fraktsedel skickad till dig. Vid fler returer på samma beställning står du för fraktkostnaden. Fyll i retursedel som bifogas i ditt paket, skriv vad du returnerar, artikelnummer samt produktnamn. Återbetalning sker sedan inom 30 dagar från det att vi mottagit varan oanvänd och i oförändrat skick med originalemballage.

Bytesrätt

Bytesrätten gäller i 30 dagar.
Du står för transportrisken. Vi står för frakten vi din första retur. Kontakta kundtjänst på info@cebe.se eller 0226-80575 för att få en adresslapp skickad till dig. Ange på returformuläret vad du returnerar, returorsak samt vilken ersättningsvara du önskar. När vi fått tillbaka varan och kontrollerat att den inte är skadad skickar vi den nya varan.

Reklamationer

Har din vara gått sönder under användning? Kontakta kundtjänst på 0226-80575 eller info@cebe.se så att vi kan göra en bedömning om varan måste skickas in till oss. Om varan ska skickas in till oss får du en adresslapp samt ett returformulär att bifoga i paketet. Kom ihåg att alltid spara orderbekräftelsen som kvitto på din vara!

Personuppgifter

Då du skickar en order eller registerar dig hos Cébé registreras dina personuppgifter i vårt system. I enlighet med Personuppgiftslagen, PUL, måste du godkänna och ge ditt samtycke till att vi registrerar dina uppgifter vilket du gör i samband med att du skickar din order. Du har rätt att en gång per kalenderår få information och begära rättelse av felaktiga personuppgifter samt att få uppgifterna raderade.